Politie vindt 1000 kilo cocaïne bij Rotterdamse carwash

In een bedrijfspand aan de Abraham van Stolkweg in Rotterdam heeft de politie gisteren 1000 kilo cocaïne aangetroffen. Het bedrijfspand kwam naar voor in een onderzoek naar handel in verdovende middelen. Naast dat er bij Ancar, zoals het bedrijf heet, auto’s worden gewassen, hield de eigenaar zich dus ook met minder frisse zaken bezig.

Alle cocaïne die in het bedrijfspand werd aangetroffen is in beslag genomen en door de politie vernietigd. De cocaïne zou een straatwaarde hebben van rond de veertig miljoen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De gemeente Rotterdam onderzoekt de mogelijkheden om het bedrijfspand bestuurlijk te sluiten.

Bivakmutsen

Volgens een anonieme ooggetuige zou er sinds vroeg op de ochtend een grote politiemacht op de been zijn. “Zwaargewapende mannen met bivakmutsen van de politie en de douane hebben de omgeving van het bedrijf afgezet. Ze zijn er bijna heel de dag bezig geweest, op het eind van de middag kwam er een vrachtwagentje waarmee ze de drugs vermoedelijk hebben afgevoerd. Saillant detail is dat ik wel eens heb gehoord dat ze het wagenpark van de Gemeente Rotterdam wassen.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.