Mohanlal XL Carwash pakt uit met licht en geluid 

Mohanlal XL Tankstation Carwash in Sliedrecht krijgt volgens eigenaar Ravi Ryan Mohanlal een flinke make-over. ‘We verlengen de huidige wasstraat en bouwen een overdekt plein met stofzuigers en een shop met vendingmachines. De wasstraat zelf hangen we vol met speciale effecten als rook, licht, lazers en geluid om een unieke carwash ervaring te creëren’, zegt hij. Op 19 september zijn de verbouwingen op locatie klaar. 

Momenteel zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang. Het overdekte interieurplein bevat volgens de ondernemer drie overdekte stofzuigplaatsen. ‘Uit een inventarisatie onder onze wassers bleek dat ze het regelmatig te slecht weer vonden om buiten de auto te stofzuigen. Daarom werd het tijd om het gelijk goed aan te pakken. We creëren momenteel een overdekt plein met gratis te gebruiken stofzuigers een automatische mattenklopper, bandenpomp en parfumspuit. Er komt tevens een ruimte vol vending machines en ook aan de kinderen hebben we gedacht. We hebben een aantal arcade spellen en een Photo Booth. Voor hondeneigenaren komt er een dogwash en er is een full service wasserette’, zegt hij.

Uitje 

Ravi’s wasstraat in Sliedrecht moet een echt uitje worden voor het hele gezin. ‘We plaatsen een uitgebreid systeem met licht en lazers het bestaat uit meer dan 24 verschillende nieuwe componenten. Onze openingstijden ’s avonds hebben we uitgebreid zodat onze nieuwe speciale effecten nog beter uit de verf komen. De wasstraat zelf hebben we wat verlengd naar 23 meter. We hebben een machine van het Italiaanse Auto Equip.’

Waar de ondernemer afgelopen jaar op zijn locatie in Boxtel flink uitpakte rondom Halloween wil hij dat dit jaar nog wat verder uitbreiden. ‘We kijken met social deal hoe we het best kaartjes voor beide evenementen kunnen verkopen. We gaan hier op Sliedrecht namelijk net zo uitpakken als in Boxtel. Twee weken voor het evenement beginnen we al met de opbouw. Een vriend van me is begrafenisondernemer en hij gaat ons helpen om het heel realistisch te maken. Het wordt dan ook een 18+ evenement.’ Het volgende project lonkt inmiddels al weer voor de ondernemer. ‘We zijn momenteel bezig met de overname van een volgende locatie’, laat hij vallen.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.