Investeerder neemt Autowas H20, Bubbles en XXL carwash filialen over

Torqx Capital Partners (Torqx) is met een nieuw initiatief de Nederlandse carwashbranche ingestapt en heeft de autowasstraten van Autowas H2O en Bubbles en XXL Carwash overgenomen. De nieuwe groep bestaat uit acht carwashlocaties in Den Haag, Alphen aan den Rijn, Muiden, Leiden, Leiderdorp, Spijkenisse, Rotterdam en Zoetermeer. Hein Castelijns is per april 2022 gestart als Algemeen Directeur om de nieuwe groep te leiden. Oprichters Martin van Poortvliet en Hans Lenting doen daarmee een stap terug.

De nieuwe directeur geeft in een persbericht aan enthousiast te zijn over de ontwikkelingen en is blij dat XXL Carwash de groep versterkt en dat Martin en Onno de groep vertrouwen met nalatenschap: “XXL Carwash is een mooi bedrijf gerund door geweldige mensen. Het heeft een goede reputatie. De combinatie van de verschillende wasstraten zijn een mooie match op het gebied van kwaliteit en geografische ligging. Samen gaan we een nieuwe carwashgroep bouwen die staat voor efficiëntie, duurzaamheid en een geweldige beleving voor de consument.”

Grootste Benelux

Hein wilde geen verder toelichting geven op het persbericht geven. In het bericht staat verder nog dat de ambities van Torqx zijn om de grootste carwashspeler van de Benelux te worden. David van Hasselt, investeringsdirecteur van Torqx daarover: “We volgen de carwashbranche meerdere jaren en hebben een groot netwerk met ondernemers, leveranciers en andere experts in de branche opgebouwd. Met Autowas H2O en XXL Carwash hebben we een grote aanwezigheid in Zuid-Holland waarvandaan we verder kunnen met het uitbreiden van de groep. We zien er naar uit om met meer ondernemers samen te werken om verder te groeien.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.