IClean Carwash Deventer zamelt geld in voor rolstoelbus

IClean Carwash Deventer zamelt sinds vorige week geld in om de 10-jarige Hayden Haverhoek uit dezelfde plaats te helpen aan een nieuwe rolstoelbus. Eigenaar Rob Grolleman doneert per wasbeurt een euro aan de crowdfunding actie voor de speciale bus. “Ik wilde het jaar op een speciale manier afsluiten en mensen op een originele manier herinneren aan onze wasstraat. Daarom besloot ik om de actie te ondersteunen.” 

Volgens de eigenaar gaat het hard qua donaties. “We hebben hele goede dagen gehad vlak voor de jaarwisseling daarmee is de teller binnen een week de duizend euro al gepasseerd”, zegt hij. Het doel van de inzamelingsactie is 25.000 euro. Wanneer dat bedrag wordt gehaald wordt Hayden weer mobiel. De jongen heeft het zeer zeldzame syndroom van Pelizaeus-Merzbacher, een progressieve hersenaandoening waardoor hij afhankelijk is van een rolstoel. Hij mist door zijn gebrekkige bus vaak doktersafspraken én zijn favoriete voetbalclub. 

Verlenging 

Rob zag dat de crowdfundingactie voor de bus al een tijdje weinig meer opleverde en overlegde daarom met zijn manager Melvin Klomp. Samen kwamen ze er snel uit en besloten ze de actie op te zetten. Inmiddels is de actie verlengd tot 9 januari. “We zijn momenteel aan het kijken wat we nog meer kunnen doen om de jongen te helpen. We hopen met onze actie in ieder geval ook andere bedrijven te inspireren om bij deze actie te helpen. Samen kun je meer dan alleen natuurlijk.” 

Wat volgens de eigenaar van iClean Carwash Deventer wel werkt is dat de wasstraat door corona echt als een uitje gezien wordt. “We zien veel vaders en moeders met kinderen en afgelopen weken was het extra druk, heel goed voor de actie natuurlijk. Kinderen gaan graag mee naar onze wasstraat gezien we een speeltuintje hebben en ze altijd een lolly krijgen. Hopelijk kunnen we ook Hayden snel blij maken.”  De crowdfunding voor de rolstoelbus voor Hayden is te vinden op: gofundme.com/rolstoelbus-voor-hayden

Leave Your Comment

Your email address will not be published.