Autowas Elburg doet voor het eerst mee met de WinterWasWeken

Autowas Elburg doet dit jaar voor het eerst mee met de door Bovag georganiseerde WinterWasWeken. “Voor ons een leuke manier om mee te liften op de landelijke aandacht die de branche hierdoor krijgt”, zegt eigenaresse Ruth Lokhorst. Ze is erg benieuwd naar wat de actie in de maand januari gaat opleveren, maar verwacht dat als het niet gaat vriezen en het weer lijkt op dat van december, het wel eens een succesvolle actiemaand kan worden. 

Dat de Bovag mensen oproept om ook in de wintermaanden de auto te wassen, onderstreept de eigenaresse van Autowas Elburg. “Onze carwash bevindt zich in zeer landelijk gebied. We zien bijna dagelijks wat dat met auto’s die lang niet zijn gewassen doet. Er komt enorme smerigheid van de auto’s daarom is het belangrijk je auto regelmatig te laten wassen, zeker nu er ook veel pekel op het wegdek ligt. Dat is uiteraard niet goed voor je auto. De WinterWasWeken dragen hopelijk bij aan bewustwordingen bij de klanten.” 

Extra prijzen

Net als vorig jaar is de hoofdprijs die klanten bij de deelnemende carwashbedrijven kunnen winnen een auto ter waarde van 10.000 euro. “Klanten die bij ons komen wassen krijgen een kraslot waarmee ze kans maken op die hoofdprijs. Uiteraard zijn er nog meer prijzen te winnen, een leuke bijkomstigheid van die schone auto natuurlijk. Wij hebben besloten om onder de wassers ook een aantal carwashbonnen te verloten, zo wordt de kans om een prijs te winnen groter.” 

Carwash Elburg beschikt sinds de zomer van 2018 over twee roll-overs. Eén wat oudere machine van Istobal en een recentere machine van Christ. Naast het automatisch wassen kunnen klanten ook zelf aan de slag in één van de zeven wasboxen. “in 2018 zijn we van vier naar zeven gegaan. De drie nieuwere wasboxen komen tevens van het merk Christ.”