Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs

Woensdag 10 en donderdag 11 november stond voor veel carwash- en tankstationondernemers in het teken van de Tankstation Vakbeurs in Houten. Na een jaar afwezigheid vanwege corona kon de beurs dit jaar wel door gaan. Voor veel vakgenoten een uitgelezen kans om elkaar weer in levende lijve te spreken. Geen mondkapjes, wel een QR-code en her en der werden als vanouds weer handen geschud.

Voor carwashondernemers is er genoeg te zien op de beurs. Eenzet Carwash presenteert op de beurs voor het eerst de nieuwste roll-over van Istobal, een wereldprimeur. Het is de opvolger van de M’Nex 32 roll-over. Carwash Service Versteeg toont enkele Adriateh wasbox maquettes en een roll-over. Chemieleverancier Kenotek pakt uit met een grote stand met verschillende producten net als Huijbregts Floorsystems. Ondernemer Mike Hoffs presenteert zijn nieuwe betaalconcept PayQue op de beurs en WashTec laat een aantal nieuwe systemen en duurzamere chemie zien aan geïnteresseerde ondernemers.

Christ

Leverancier Christ heeft onder andere de Motoskip meegenomen naar Houten. Maarten Mooren: “We hebben inmiddels drie van dit soort machines in Nederland staan en aankomend jaar gaan er een aantal bijkomen. Het is een speciale wasmodule voor het wassen van motoren. Alles zit in de machine ingebouwd van de waterontharder tot de osmose module, het is echt plug-and-play. Je hebt alleen stroom en water nodig en dan kun je aan de slag. Speciaal voor helmen en handschoenen hebben we een luikje zodat alles tijdens het wassen droog blijft. Links naast de skip hebben we ook nog onze mattenwasser. Deze is geüpgraded naar onze nieuwe look and feel en beschikt over de mogelijkheid om na het wassen van de matten ook je handen te wassen.”

Leave Your Comment

Your email address will not be published.