Carwash Factory wast tot einde lockdown gratis auto’s van zorgpersoneel

Het Roosendaalse Carwash Factory gaat tot het einde van de corona lockdown op 19 januari, gratis auto’s van zorgpersoneel wassen. “Mensen krijgen op vertoon van hun werknemerspas gratis ons duurste wasprogramma. We zijn blij dat we op deze manier iets kunnen terugdoen voor de mensen die moeten blijven presteren in de frontlinie tegen corona”, zegt eigenaar Allard Trumpi.

De ondernemer is blij dat hij op deze manier wat terug kan doen voor het zorgpersoneel en viert met de actie tevens dat zijn carwash nog altijd open mag in deze vreemde tijd. “Ik ben echt blij dat we open mogen blijven. Veel bedrijven hebben vorige week natuurlijk hun deuren moeten sluiten, onze branche is gelukkig gespaard tijdens de lockdown dus daarom vind ik het wel goed om iets terug te doen tijdens deze donkere dagen.” De lokale media besteden massaal aandacht aan de actie en er wordt gretig gebruik van gemaakt. “We hebben in drie dagen al bijna 100 auto’s gewassen van mensen die in de zorg werken.”

Familie

De eigenaar van Carwash Factory heeft niet zomaar voor personeel in de zorg gekozen. “Allereerst heb ik veel respect voor mensen die in de zorg werken en dagelijks met aardig wat leed geconfronteerd worden. Mijn vriendin zat in de verpleging en mijn moeder werkt in de ouderen zorg. Zij wordt dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van corona. Niet alleen sterven er mensen aan corona, maar veel ouderen vereenzamen. We willen het zorgpersoneel daarom een hart onder de riem steken tijdens deze donkere dagen.”

Het zorgpersoneel kan terecht op doordeweekse dagen en zaterdag van 8:30 uur tot 18:00 en op zondag van 10:00 uur tot 17:00. Carwash Factory is gevestigd op de Laan van Brabant 68 op de locatie van de oude busremise. Naast een automatische carwash kan men de auto hier ook overdekt zelf wassen in één van de zeven overdekte wasboxen. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.