Brushcom bundelt krachten met Favagrossa 

Het in Oss gevestigde Brushcom bundelt krachten met Favagrossa Eduardo srl car wash brushes uit Italië. Samen vormen zij vanaf nu The Brush World Group. 

In 2007 richtte Wim Muskens Brushcom op. Met als doel om, als onafhankelijke speler borstelmateriaal te leveren aan carwashbedrijven. In 17 jaar is het bedrijf naar eigen zeggen tot een toonaangevende fabrikant en Europees marktleider in borstelmateriaal voor hoog-volume carwashsystemen.  

Onder de missie “creating the best brushes by challenging the norm” drijft het ze om dagelijks de beste kwaliteit borstelmateriaal te leveren aan klanten wereldwijd.  

Evolueren

‘De carwashindustrie evolueert in een rap tempo. Bij Brushcom zijn we vastbesloten om voorop te blijven lopen. De samenwerking met Favagrossa, met meer dan 60 jaar ervaring en een indrukwekkend portfolio van internationale patenten, geeft ons de kans die ambitie waar te maken’, aldus eigenaar Roel Muskens.

‘Samen creëren we prachtige synergiën: de maatwerkspecialisatie van Brushcom gecombineerd met de productiecapaciteit van Favagrossa. Dit resulteert in gebundelde innovatiekracht, een ongeëvenaard productassortiment en een efficiënte supply-chain’, zegt hij. 

Met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2024, is Brushcom een 100% dochter van Favagrossa. Ze blijven in de huidige vorm als zelfstandig merk opereren als onderdeel van The Brush World Group.  ‘Samen met ons groeiende dealernetwerk en ons fantastische team van 125 personen in Roncadello en Oss, gaan wij graag de uitdaging aan om de Nr. 1 keuze voor borstelmateriaal te blijven’, besluit hij.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.