Bovag was -en poetsbedrijven halen 28308 euro op voor MS Fonds

De 111 Bovag autowas -en poetsbedrijven die hebben meegedaan aan de Nationale Autowasdag van 2 juli hebben bij elkaar € 28.308,- opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Branche manager Erik Stern overhandigde vandaag tijdens een feestelijke uitreiking op het hoofdkantoor van het goede doel in Rotterdam de cheque aan Leontine Heisen van het Nationaal MS Fonds.

Tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag, die traditiegetrouw plaatsvindt op de laatste zaterdag voor de start van de zomervakantie, wassen en poetsen BOVAG-bedrijven voor een goed doel. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor het Nationaal MS Fonds. Senior communicatieadviseur Leontine Heisen: “Wij zijn ontzettend blij dat BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven deze geweldige actie voor ons op touw hebben gezet. Met deze fantastische bijdrage zijn we weer een stapje dichterbij het verwezenlijken van onze droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). Dankzij deze gulle donatie kunnen we blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek en de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg verbeteren.” 

Nationale Autowasdag

De deelnemende wasbedrijven hebben op 2 juli per wasbeurt minimaal een euro voor het goede doel afgedragen. De datum is strategisch gekozen en is op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen. Kinderen kregen tijdens de actie een kleurplaat en de ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds zijn 2 juli op pad gegaan om hun auto te laten wassen. Kraantje Pappie, Ben Cramer en Victor Abeln (First Dates) zijn tijdens de Nationale Autowasdag ook naar een wasstraat gegaan om aandacht voor de dag te vragen.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.