Autowasbon gaat samenwerking aan met ING

Autowasbon is een samenwerking aangegaan met de ING Bank. In de ING Puntenwinkel kunnen klanten van de bank -tegen betaling van €9,- en inlevering van 250 rentepunten die ze krijgen door te sparen -kiezen voor een Autowasbon met een waarde van €15,-. Deze is bij ruim 400 wasstraten in te wisselen. Ondernemer Shailen Rambaran Mishre, eigenaar van Autowasbon kreeg al een hoop positieve reacties op de actie. ‘Het is voor carwashondernemers een mooie manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met de wasstraat.’

Ondernemers die gebruikmaken van de ING is de samenwerking van Autowasbon en ING misschien al wel opgevallen. In de Puntenwinkel wordt de bon duidelijk zichtbaar aangeboden. ‘Het is een mooie samenwerking. Ik hoop dat we met deze actie mensen vaker hun auto kunnen laten wassen. Voor carwashes is het een interessante samenwerking want mensen die normaal misschien niet bij de wasstraat zouden wassen, komen nu misschien juist wel omdat ze op 400 locaties de digitale bon kunnen verzilveren.  De fysieke variant van de Autowasbon is zelfs op ruim 700 locaties in te leveren. Wasstaten die niet meedoen missen de boot’, zegt de ondernemer.

Voordelen

Ondernemers die de Autowasbon accepteren als betaalmiddel ontvangen per ingeleverde bon een vergoeding. Daarnaast is het interessant om op deze manier nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten vaker te laten wassen. ‘We hebben een speciale mailing voor ondernemers beschikbaar om mensen die met de bon hebben gewassen nogmaals te benaderen met een interessante aanbieding. Op die manier kun je makkelijker nieuwe klanten aan het wasbedrijf binden’, zegt Shailen. 

De ondernemer is inmiddels 18 jaar bezig en ziet zijn product dagelijks groeien. ’Steeds meer ondernemers sluiten zich aan. Dat is voor klanten ook handig want op die manier kunnen ze de bon op steeds meer plaatsen inleveren. We geven de ondernemers een vergoeding voor de bon, voor niets gaat de zon immers op’, zegt hij lachend. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.