Gooise Carwash bestuurt wasstraat met geavanceerd systeem

Het onlangs geopende Gooise Carwash ziet er niet alleen van buiten hagelnieuw uit, ook wat voor de klant niet zichtbaar is, de kassasoftware van de wasstraat is het nieuwste van het nieuwste. ‘Ze gebruiken een mobiele bemande kassa die we speciaal voor wasstraten hebben ontworpen en gekoppeld is met PayWashGo. Alle belangrijke onderdelen van de carwash organisatie waaronder kentekenherkenning, veilige koppeling boekhoudsysteem , diverse marketing triggers en cashflow kunnen eenvoudig worden beheerd door het management van de wasstraat’, zegt Anthony Vavrinek van Tracs Systems.

De eerste reactie van Gooise Carwash manager JP van Dijck op het gebruik van het software systeem is positief. ‘Gooise Carwash is natuurlijk de tweede locatie van de eigenaren. De eerste, Autowasboulevard in Zeist, gaat binnenkort ook op het nieuwe systeem draaien. Doordat alles in 1 systeem te vinden is, gaan de bedrijfsprocessen een stuk sneller en efficiënter’, zegt Anthony.

Toekomst

De trend waarbij veel wasstraten van bemand, naar onbemand afrekenen overstappen is ook iets waar Tracs Systems op in speelt. ’Sommige wasstraten vinden het fijn om bij het afrekenen nog steeds dat klantcontact te hebben voor bijvoorbeeld upselling. Desondanks kan dat tegenwoordig ook goed op een onbemande manier. Door PayWashGo worden wassers bij de ingang door een kort menu vol opties geleid waarbij de upselling automatisch geïntegreerd is. Het systeem is daarmee helemaal klaar voor de toekomst.’

Leave Your Comment

Your email address will not be published.