Loogman Carwash neemt Hello Carwash over

Loogman Carwash verstevigt zLoogman Carwash verstevigt zijn positie in Rotterdam en kondigt aan Hello Carwash over te nemen. Vanaf 1 oktober kunnen de klanten van Hello Carwash in Capelle a/d Ijssel onder de vlag van Loogman blijven genieten van de service die ze gewend zijn, met hetzelfde enthousiaste team. Hello Carwash, een van Nederlands grootste en multifunctionele wasstraten, wordt overgenomen van Heerenstede Vastgoed, de ontwikkelaar van deze wasstraat. ijn positie in Rotterdam en kondigt aan Hello Carwash over te nemen. Vanaf 1 oktober kunnen de klanten van Hello Carwash onder de vlag van Loogman blijven genieten van de service die ze gewend zijn, met hetzelfde enthousiaste team. 

‘Dezelfde schone auto, maar nu met een Loogman lach’, aldus algemeen directeur Kees Yzebaart. ‘We zijn enthousiast om de klanten van Hello Carwash te verwelkomen in onze Loogman-familie en kennis te laten maken met onze manier van werken. Zo maken wij het verschil, iedere wasbeurt weer.’ Loogman zal de komende tijd de wasstraat omkleuren naar het kenmerkende Loogman blauw, om de uitstraling van de nieuwe vestiging in lijn te brengen met hun merkidentiteit. Loogman Carwash kijkt ernaar uit om alle bestaande en nieuwe klanten bij hun locatie aan de Barckalaan 20 te verwelkomen. 

Hello Carwash

De wasstraat beschikt over een dubbele wasstraat van 58 meter en heeft drie inrijlanen met een geautomatiseerd kassasysteem. Daarnaast kan de auto van binnen gereinigd worden op een interieurbaan van 50 meter en zijn er voor de doe-het-zelvers 26 stofzuigplaatsen op een plein. Naast dat alles heeft de locatie ook een eigen horecagelegenheid om te vertoeven tijdens bijvoorbeeld de binnenreiniging.

Carwashnieuws liet net na de opening een mooi fotoreportage maken door een professioneel fotograaf:

Leave Your Comment

Your email address will not be published.