Hansa Service steekt producten in een nieuw jasje

Bezoekers aan de in november gehouden Tankstation Vakbeurs in Houten konden niet om de stand van Hansa Service heen. Het bedrijf stak alle machines in een nieuw en modern jasje en liet dat meteen goed merken. De volledige nieuwe productlijn was te zien op de beurs en dat leverde directeur Duncan Josselet veel positieve reacties op. Inmiddels zijn de eerste machines al geplaatst. “Sinds de beurs gaat het heel hard. Zelfs op de beurs hebben we al een aantal machines verkocht”, zegt hij. 

Wie de beurs bezocht kon ook echt niet om het populaire merk heen. “We hadden een grote stand omdat we echt alles wilde laten zien”, aldus de directeur. Het bedrijf veroverde de afgelopen jaren zowel de tankstationmarkt als de carwashbranche. Het opereert in de business van de randapparatuur zoals Josselet het zelf noemt. “Door middel van onze producten kunnen bedrijven zowel extra service bieden, als meer omzet draaien.”

Nieuwe producten

Op de beurs zijn ook drie echte primeurtjes te vinden. Het bedrijf brengt namelijk een speciale ruitenwisservloeistof bijvuller op de markt en daarvan zijn er op de beurs gelijk al drie verkocht. “We kregen vanuit enkele klanten de vraag of we zoiets konden maken, we hadden er zelf al eens over nagedacht maar daardoor kwam alles in een stroomversnelling”, aldus Josselet. Het bedrijf werkt vaak op die manier. De ene keer komt er een vraag vanuit de klant waarop Hansa Service aan de slag gaat, de andere keer ontwikkeld het bedrijf zelf iets op eigen initiatief. “We willen onze klanten altijd verrassen en ze de mogelijkheden bieden om meer voor klanten te doen.”

De combikast is ook vernieuwd. Het gaat om een kast waar zowel een bandenpomp in zit als een stofzuiger. “Deze zijn vooral bij tankstations ideaal. Vaak is daar wat minder plek. Met deze machine heb je geen twee aparte parkeerplekken nodig. Aan de andere kant is het ook voor carwashes interessant. Loogman heeft bij zijn nieuwe filiaal in Heerhugowaard enkel units geplaatst bijvoorbeeld.” De laatste nieuwe release is een nieuwe versie van het basismodel doggywash. 

Een machine die wat minder populair is, maar op de beurs door veel bezoekers toch vol interesse wordt uitgetest is de schuiminterieurreiniger. “Hiervan hebben we er slecht een paar staan, vooral bij tankstations. Het is een leuke manier om extra omzet te draaien maar sommige mensen vinden het toch nogal lastig, je spuit immers wel schuim over je interieur om de vlekken te verwijderen”, zegt de directeur lachend. 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.