Dronken vrouw richt ravage aan bij wasstraat in Ridderkerk

Een vrouw heeft afgelopen zaterdag een flinke ravage veroorzaakt in een wasstraat in Ridderkerk. De vrouw gaf gas, in plaats van op de rem te drukken waardoor ze met volle snelheid de wasstraat inreed. Volgens wijkagent Jan Waasdorp bleek ze flink te hebben gedronken. Volgens reacties op Facebook zou het gaan om de wasstraat van De Haan aan de Voorzand in Ridderkerk.

De Wijkagent ging zaterdagmiddag naar de wasstraat en zag met eigen ogen de enorme schade. Nagenoeg alle borstels van de wasstraat zijn afgebroken doordat de vrouw met volle snelheid de wasstraat in reed en daarbij ook nog op een andere auto inreed.

Ontevreden

De vrouw zou ontevreden zijn geweest over het wasresultaat nadat haar auto uit de wasstraat was gekomen. Ze wilde daarom terug voor een tweede keer. Toen een medewerker aan haar had gevraagd om de auto in neutraal te zetten vloog de auto door de wasstraat. Ze verwarde het gaspedaal voor de rem. Wat de exacte schade bedraagt is nog niet bekend, maar dat het schadebedrag hoog is, blijkt uit de foto. Beide auto’s zaten muurvast in de tunnel vast en moesten er net als de borstels uitgetrokken worden.

De vrouw bleek uiteindelijk flink te hebben gedronken. In haar bloed werd een alcoholpercentage van 1,7 promille gevonden, terwijl maximaal 0,5 promille is toegestaan. Dat komt neer op ongeveer zes tot negen glazen alcohol.

 

Leave Your Comment

Your email address will not be published.