Loogman Aalsmeer organiseert Ride-In Concert voor goede doel 

Loogman Carwash in Aalsmeer organiseert op 21 september een Ride-In Concert. Op deze dag, tussen 8 uur en 18 uur, wordt geld opgehaald voor het goede doel Ride for the Roses, een sportevenement in Aalsmeer dat georganiseerd wordt voor KWF Kankerbestrijding en de inloopcentra ADAMAS en het Anker. 

In de rij van de wasstraat kunnen bezoekers genieten van een silent disco met een speciale set van de bekende dj Don Diablo. Tijdens de wasbeurt zelf kunnen klanten luisteren naar muziek van hem die nog niet is uitgebracht. 

Live muziek
Na de wasbeurt volgt een live muziekervaring in de stofzuigerhal. Deze hal, omgetoverd in de kenmerkende Ride for the Roses-stijl, wordt een podium voor verschillende DJ’s die de sfeer bepalen. De muziek zorgt ervoor dat het stofzuigen van de auto nog sneller gaat.

Na het bezoek aan de wasstraat kan iedereen blijven genieten van de muziek. De rest van de dag is er een livestream te volgen van de DJ-sets via de website van Ride for the Roses. 

Goede doel
Een wasbeurt kost niets extra. Wel wordt er gevraagd om een vrijwillige donatie aan de Ride for the Roses te doen. Deze donaties gaan rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding en de inloopcentra en ondersteunen belangrijk onderzoek naar kanker.

Leave Your Comment

Your email address will not be published.